optimal fysik

NÄRING OCH LIVSSTILVi ser människan som unik helhet, alla med olika förutsättningar och behov. Detta gör att det inte finns en kost- och hälsoplan som fungerar för alla människor, och ger också förklaring till ordspråket "One man's food is another man's poison". Det är också anledningen till att en diet som funkar för en person, inte nödvändigtvis fungerar för nästa. 

Vi tar alltid hänsyn till dina unika förutsättningar, ditt ursprung och din livsstil när vi arbetar med din hälsa, och använder oss av olika typer av tester beroende på vad du har för problematik eller mål. Det kan handla om allt från blodprover, avföringsprover och DNA-prover till stresshanteringstester och livsstilsformulär. Oavsett om du behöver hjälp med t ex viktminskning, lider av låga energinivåer eller har behov av stresshantering så kan vi hjälpa dig. 
Näringsfysiologen/terapeuten jobbar i nära samarbete med våra terapeuter och tränare, för att hjälpa till att minska smärta och/eller förbättra prestation. För er som bor på avstånd från Stockholm, erbjuder vi er våra tjänster via Skype, onlinetjänst eller telefon.

träffa vår näringsterapeut Christina Colligan

Vi är alla unika och jag brinner för att stödja människor att bli den bästa versionen av sig själva. Jag tror att kroppen kan självläka om den får rätt förutsättningar och mitt jobb är att hitta eventuella obalanser och stödja kroppen på vägen där det det behövs. Jag tittar på hela människan i mitt arbete: historia, genetik, miljö, kost, näringsbalans och livsstil. Utöver detta använder jag mig även av funktionsmedicinska analyser vid behov. 

Vår DNA-analys

ett test för att säkerställa genetiska svagheter 
och du behöver bara göra testen en gång!

Du får det perfekta verktyget för att kunna optimera dig själv enligt ditt DNA. Du får inte bara kunskap om din genetiska profil utan också en koppling med rekommendationer till sjukdomsrisk, livsstil, kost och motion.

vi ärbjuder nu peptider!

Peptid Bioregulator syftar till att återvinna organismens resurser, förbättra de viktigaste fysiologiska funktionerna och förlänga den aktiva livstiden samtidigt som den förbättrar dess kvalitet.

intagningsformulär

symptomformulär

Optimal Fysik har designat unika och skräddarsydda blodprovspaket som ger en indikation på individens livsstil och träningsprestation.