nyheter

På Optimal Fysik

hjälp oss att stödja musikhjälpen

Vi vill engagera oss och samlar in pengar för att stötta vården och för varje hundra kronor insamlade gör vi 10 burpees. Vi lottar dessutom fram tre personer som vinner en (1) gratis behandling var hos oss på Optimal Fysik (Kungsholmen)

INFO OM CORONA - OPTIMAL FYSIK!

Kära medlem/patienter!

 

Av hänsyn till Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd vill vi uppmana våra medlemmar/patienter och personal att vara än mer försiktiga. Vi kommer tills vidare hålla öppet som vanligt men tar givetvis detta på fullaste allvar.

 

Vi har skärpt kraven ytterligare på städ och hygien och vår personal jobbar endast om de, och deras familjemedlemmar, är fullt friska. Vi ber även dig vara extra lyhörd och stanna hemma vid minsta symtom, hålla avstånd till andra medlemmar/patienter och vara noggrann med hygienen. Tack för din förståelse!

 

Vi är glada att ha dig hos oss och vill även fortsättningsvis kunna erbjuda högkvalitativ träning och god service för att du ska kunna bibehålla en god hälsa - även i coronatider. Vi tar oss igenom det här tillsammans!

 

Ta hand om dig och de dina!


 

I övrigt skriver Folkhälsomyndigheten: 

 

Detta är de nya skärpta allmänna råd man just gått fram med i Stockholm, Västra Götaland och Östergötland (tidigare har lokala skärpta råd gått ut i Skåne och Uppsala);

  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
  • Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.


HÖSTPRIS PÅ PERSONLIG TRÄNING PÅ OPTIMAL FYSIK KUNGSHOLMEN !


Idag är rätt dag att börja träna styrka med Sirpa!

Vill du känna dig stark, hållbar och funktionell? Hitta inre stabilitet eller håll-käften-styrka? Eller mer mittemellan 😉? Och ha kul på vägen 😁
Är du kvinna 40-60 och känner dig vilsen och trött? Jag är certifierad StarkGenomKlimakterietTränare.
.
Jag hjälper dig!🏃
Just nu:

🌟 Träna 12x bet för 10x 🌟 = 2 träningar gratis!!!
Prisexempel 12 x PT-träning gym 9300kr. Inget tillkommer. Priset gäller vid köp före 30nov2020. Gäller både nya och tidigare kunder. 🙌🌟😅
.
Jag är specialist på träning efter skada/smärta, nervsystem, nybörjare/ombörjare, löpstyrka, viktminskning, prehab, efter graviditet, stark genom klimakteriet.

Passar dig som...
🔹 Kommer från skada/smärta/begränsning
🔹 Som ofta känner dig trött och skör i rygg/nacke/höft
🔹 Som vill börja träna på ett hållbart och roligt sätt
🔹 Som är nyfiken och vill hitta motivation
🔹 Som vill optimera din idrott
🔹 Som vill träna ”privat” på ett tryggt ställe
🔹 Som inte får till träningen, fast du vet hur du ”borde” träna
.
Nyfiken? Boka o info via sirpa@optimalfysik.se eller 0709-600222. 
.
PS. idag är rätt dag att börja 💪!


VI SÖKER NYA KOLLEGOR

Skulle du vilja vara en del av vårat fantastiska crew?
Vi söker nu personliga tränare, terapeuter samt en yogainstruktör som är intresserade av att hyra in sig hos oss, Tyresö och Vasastan.

Är det dig vi söker?
Tveka inte att höra av dig till oss på info@optimalfysik.se

GRUPPTRÄNING PÅ OPTIMAL FYSIK !

Är ni ett gäng som önskar träna tillsammans med våra tränare, naprapater, sjukgymnaster? kontakta info@optimalfysik.se för mer info!